17.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Per juny cada dia un raig

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dilluns i bona part de la setmana amb temps inestable, avui amb cel entre mig i força tapat durant la major part del dia i temperatura per sota els valors de l’època de l’any.

Els termòmetres al Baix Empordà es situen a les 8h del matí entre els 13 i 15 ºC i la màxima es preveu que no superi els 22ºC, amb vent de component nord de força moderada.

Hem començat el dia amb pluja que  va a menys i aquests plugims matinals acabaran desapareixent, quedant un estat de cel variable amb alguna clariana però en general força tapat sobretot novament cap a la tarda quan les precipitacions, en general de caràcter feble, tornaran.

Demà matí amb força sol però ambient fred a primera hora amb mínimes al voltant dels 10ºC, però cap al migdia tornaran les nuvolades i ruixats localment en forma de tempesta.

Els propers dies seguirem parlant de temps insegur amb cel variable o mig ennuvolat, i lleugera recuperació de la temperatura sobretot cap a divendres-dissabte que es normalitzarien els valors però seguint amb inestabilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -