22.1 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

2 anys de les eleccions municipals: què s’ha fet fins ara a Sant Feliu de Guíxols?

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert els seus objectius

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses. Tot i que hi hagi hagut la pandèmia pel mig, que ha canviat els plans de tothom, veurem com hi ha molts projectes anunciats durant la campanya electoral que ja s’han complert. Ens centrarem en alguns dels municipis més grans del Baix Empordà. Ara, Sant Feliu de Guíxols.

Compromisos

Carles Motas
Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols durant la investidura el 15 de juny del 2019 | Imatge de l’Ajuntament

Els punts forts del programa de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas (TxSF), eren crear un aparcament soterrat a la Corxera i construir un espai polivalent, a part de seguir treballant en el museu Thyssen.

Projectes fets

Pel que fa al pàrquing soterrani de la Corxera, aquest ha quedat descartat. Com explica El Punt Avui, l’Agència Catalana de l’Aigua va tombar el projecte després de considerar els terrenys “inundables”. En canvi, ara l’Ajuntament vol crear 515 places repartides en un seguit d’aparcaments modulars. Se situarien en els espais compresos entre les esplanades de la Corxera, la del darrera de l’estació de busos i la del primer revolt de la carretera de Tossa. L’objectiu seria tenir aquestes places per l’estiu del 2022. 

Finalment, sobre el museu Thyssen. Al juliol del 2020 es va presentar el projecte arquitectònic del que serà el futur museu Carmen Thyseen de Sant Feliu de Guíxols. Aquest acollirà un fons permanent de pintura catalana dels segles 19 i 20 de la baronessa Carmen Thyssen. La intenció és començar les obres a finals d’aquest any perquè el museu pugui obrir les seves portes al 2023. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calonge i Sant Antoni activa el servei 24/7 a la deixalleria municipal

Per poder accedir a la deixalleria fora de l’horari habitual, es pot obrir la porta d’accés amb un codi vinculat al document d’identitat del titular de la taxa d’escombraries.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -