15.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Diumenge de sol i xafogor amb alguna nuvolada de tarda a l’interior

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dissabte amb alguns núvols que creuaran el cel al llarg del dia i puntualment en llocs de costa poden forma-se bancs de boira o boirines durant la matinada i matí. La jornada serà però en general assolellada i calorosa amb màximes properes als 30 ºC a l’interior del Baix Empordà.

El vent de força entre feble i moderada bufarà de component sud, incrementant la humitat i la xafogor.

Diumenge amb possibles boirines o núvols baixos en punts de l’interior i del litoral a primera hora desapareixent ràpidament. El sol però tornarà a dominar.

A la tarda són possibles algunes nuvolades cap a l’interior, fruit de tempestes produïdes entre Prepirineu i serralada Transversal que localment poden arribar al Baix Empordà. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emés un avís de perill per possibles xàfecs d’àmbit local acompanyats de tempesta.

La temperatura es manté sense canvis i la setmana que ve començarem el juliol amb temperatura encara més alta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Puja l’atur al 12,7% a la demarcació i suma 14.400 aturats més a tot Girona

La demarcació de Girona ha tancat el primer trimestre del 2024 amb una taxa d'atur del 12,47%, sumant 14.400 desocupats més. Segons l'Enquesta de Població Activa (EPA), el sector terciari ha patit una forta caiguda, perdent 10.800 llocs de treball. Malgrat un lleuger creixement en la indústria, construcció i agricultura, aquests no han pogut compensar la pèrdua d'ocupació en serveis
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -