17.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

La dona víctima de violència de gènere de Sant Feliu havia denunciat l’home però es va desestimar una ordre de protecció

L'home ha estat detingut aquest matí com a presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La dona víctima de violència de gènere de Sant Feliu havia denunciat l'home però es va desestimar una ordre de protecció
Loading
/

La dona hospitalitzada per cremades després que un home l’ataqués amb sosa càustica a ella i a la seva filla a Sant Feliu de Guíxols ha explicat que va presentar moltes denúncies contra l’home, una d’elles aquell mateix matí abans dels fets, però el magistrat i la fiscalia, sense recurs de representació processal de la víctima, van desestimar una ordre de protecció. Segons informa La Sexta, van considerar que no es donaven les exigències per adoptar-la amb la informació que hi havia aleshores disponible.

L’home ha estat detingut aquest matí com a presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces.

A les declaracions a La Sexta, la dona hospitalitzada ha explicat que l’home ja l’havia amenaçat dient-li que la cremaria o que li trauria els ulls, i que el matí que van passar els fets l’home va anar a casa de la dona a tirar pedres a les sis del matí.

Fonts familiars han explicat a La Sexta que la dona té el cap cremat i ha perdut la visió de l’ull esquerre i l’altre el té afectat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -