8.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Pals celebra la seva cantada d’havaneres adaptada a la COVID

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest passat dissabte 11 de juliol Pals va viure la  XXVIII Cantada d’Havaneres, amb unes mesures excepcionals de seguretat i distància que recomana l’autoritat sanitària, fruit de l’esforç d’organització per part de l’ajuntament i les entitats col·laboradores.

De fet, tot i que la majoria d’actes i activitats s’han de repensar aquest any, prioritzant la salut de totes les persones participants i espectadores, Pals pretén ser prudent i organitzar finalment una programació de festa major amb un format que pugui assegurar la presa de mesures necessàries per a la seguretat de tothom, com ara aforaments, distàncies, neteja i desinfecció d’espais i reserva ce cita prèvia.

El consistori palsenc ha agraït a través del seu web, la complicitat del públic que en la seva majoria es van mostrar comprensius i col·laboradors en tot moment per fer possible que els protocols estrictes que s’havien d’aplicar no fossin un entrebanc pel desenvolupament de la cantada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -