16.2 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

El primer matí de la Fira Indilletres deixa bones sensacions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
El primer matí de la Fira Indilletres deixa bones sensacions
Loading
/

La Fira Indilletres de la Bisbal d’Empordà ha començat amb bon peu. Tot i les complicacions que han suposat el canvi d’espai per la pluja i les mesures anti covid-19, la Fira ha començat aquest matí amb la inauguració a càrrec de Jair Domínguez, periodista; Enric Marquès, alcalde de la Bisbal; Carles Puig, Regidor de Cultura i Xavier Cortadelles, president d’Indilletres. Tots ells han recalcat durant l’acte la importància de la cultura i la literatura i han volgut deixar clar que la cultura és segura. Així ho explica Carles Puig.

Des de llavors, s’ha mantingut un molt bon ambient al Pavelló Firal de la Bisbal, on estan situades les parades de les editorials i l’escenari on tenen lloc la majoria dels actes, i fins i tot s’ha arribat a omplir l’aforament. És per això que, de moment, els editors es mostren positius respecte la venta de llibres. Montse Serra, de ViBop Edicions, agraeix que malgrat les circumstàncies s’hagi pogut celebrar la Fira i afirma que les activitats culturals són “una de les coses que no podem deixar de fer”.

També a Adesiara Editorial hi ha bones sensacions i esperança perquè es mantinguin durant tot el cap de setmana.

Aquesta tarda la Fira Indilletres continua durant tota la tarda amb actes com el debat “El català a les xarxes socials i les noves tecnologies” (17:15 h), en el què participaran la youtubera Laura Grau, la filòloga i correctora de La Incorrecta Valentina Planas i l’escriptor David Vila, que també farà de moderador.

Demà la Fira acabarà amb una tertúlia concert sobre el nou disc de Sanjosex, amb la col·laboració del cantant, Marçal Lladó, Adrià Pujol i Carles Xuriguera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Roben i destrossen dos recintes esportius a Sant Feliu de Guíxols

Van trencar panys de portes, van robar diners i van preparar menjar a una de les instal·lacions
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -