14.9 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Carles Sanjosé: “en el nou disc explico com m’ha marcat ser pare”

El cantautor Carles Sanjosé farà demà una tertúlia-concert sobre el seu nou disc "Dos somnis" a la fira Indilletres de La Bisbal d'Empordà amb Marçal Lladó, Adrià Pujol i Carles Xuriguera.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Carles Sanjosé: "en el nou disc explico com m'ha marcat ser pare"
Loading
/

El cantautor Carles Sanjosé, conegut pel nom artístic Sanjosex, farà demà una tertúlia-concert sobre el seu nou disc “Dos somnis” a la fira Indilletres de La Bisbal d’Empordà amb Marçal Lladó, Adrià Pujol i Carles Xuriguera. Un disc que, tal i com ha explicat a Ràdio Capital, “que m’explica a mi mateix, molt marcat pel fet de ser pare en el meu dia a dia”. També ha explicat que el seu disc “respon al moment que vivim com a català: és un disc polític però alhora molt domèstic”.

El primer single que va treure dels disc va ser Revolució, “una cançó que explica la revolució d’estar amb el seu fill a casa”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -