14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Recuperació progressiva de la temperatura fins al cap de setmana

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres amb un temps força semblant al d’ahir amb alguns intervals de núvols en general poc abundants però que a estones esmorteïxen  una mica la llum del sol.  Pel matí vent de component nord i ambient fresc amb mínimes de 13ºC a 15 ºC.

Entre migdia-tarda creixeran algunes nuvolades cap a l’interior i sud del Baix Empordà, amb una temperatura màxima que puja fins els 27/28 ºC.

A la costa lleugera alteració marítima amb maror onades entre mig metre i fins a un metre d’altura.

Demà dia en general assolellat amb pocs núvols d’evolució diürna i temperatura una mica més alta però encara amb màximes per sota els 30 ºC.

A mitjà termini hem d’esperar una recuperació progressiva de la temperatura fins el cap de setmana, quan tornaria la calor d’estiu, però la setmana que ve tornaria a baixar la temperatura amb un ambient més fresc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Victoria Beckham presenta una nova col·lecció de moda en una casa de Begur

El 23 d'abril, la Casa Cruylles a Begur es va transformar en l'epicentre de la moda amb el llançament mundial de la col·laboració entre Victoria Beckham i Mango. Amb una recepció de luxe, la desfilada va destacar pel luxe clàssic britànic i el disseny contemporani de Mango, atreient figures prominents de la moda i entusiastes de la marca.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -