14.9 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Intervals de núvols baixos al matí i més sol a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Entrem en el període de l’any de vestir com les cebes: amb capes; perquè el matí és fresc o fins i tot fred a l’interior del Baix empordà, temperatures mínimes per sota els 10 ºC que conviden a sortir de casa amb jaqueta, això sí, al migdia la màniga llarga fa una mica de nosa ja que l’ambient és força suau amb 21/23 ºC de máxima.

Durant el matí tindrem aquests intervals de núvols baixos i mitjos fins a migdia, amb més clarianes i sol a la tarda. Demà de fet tindrem un temps molt semblant, fins i tot amb algun banc de boira o boirina matinalperò ambient més assolellat a la tarda i una temperatura sense canvis.

Dijous la temperatura pujarà fins  i tot podría superar els 25/26 ºC de máxima però entre divendres i dissabte arriba un nou canvi de temps que farà baixar novament la temperatura i portarà temps més iestable durant la jornada de dissabte.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -