19.6 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Josep Piferrer: “Una de les problemàtiques que tenim ara al país és la saturació dels laboratoris que fan els PCR”

L’alcalde de Palafrugell posa en marxa un cribratge al municipi

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Al Supermatí d’avui hem entrevistat Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell perquè ens informi sobre les noves mesures que es prendran al municipi. Recordem que aquest és un dels indrets de la comarca on s’ha registrat més casos de persones portadores del coronavirus. El nombre creixent de persones contagiades pot ser motiu d’espant però cal recalcar que també és un indicador d’augment de la immunitat al virus entre la població.

L’Ajuntament no incideix en les decisions i segueix les recomanacions de les autoritats sanitàries. La primera va ser la setmana passada quan se’ls va demanar de potenciar la campanya informativa. Durant la reunió de divendres passat es va acordar realitzar un cribratge massiu i aquesta, de moment, és l’única mesura nova pel que fa a aquest municipi.

El cribratge es realitzarà els propers divendres i dissabte en persones de 30 a 60 anys i donarà una fotografia de la situació actual a Palafrugell. Concretament, informarà sobre el nombre de persones asimptomàtiques. L’alcalde espera que hi acudi força gent tot i que recalca que hi ha una saturació del sistema sanitari, principalment a Girona. Per tant, és important que la participació als tests PRC no sigui al punt de col·lapsar els hospitals.

 

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 15: 2015

Hem repassat el bo i millor del 2015 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -