13.8 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Begur vol aixecar la moratòria d’obertura de nous hotels el 2021

El Ple de l'Ajuntament de Begur el passat 10 de novembre va aprovar inicialment una modificació puntual del POUM

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Begur vol aixecar la moratòria d'obertura de nous hotels el 2021
Loading
/

El Ple de l’Ajuntament de Begur el passat 10 de novembre va aprovar inicialment una modificació puntual del POUM pel que fa al usos hotelers, de restauració, d’habitatges turístics, a l’agrupació de parcel·les residencials i a les zones de verd privat. Ara mateix totes les propostes estan aprovades només inicialment, per tant, ara estan en exposició pública i qualsevol ciutadà pot revisar-les i presentar al·legacions.

Segons explica el Diari de Girona, l’Ajuntament preveu que la moratòria sobre l’obertura de nous hotels a Begur i també la reforma dels ja existents s’aixequi el 2021. Es tracta d’una moratòria aprovada l’agost del 2019 que va suspendre l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, edificació, reforma i rehabilitació i enderroc de construccions ampliació d’activitats relacionades amb els usos hotelers. L’Ajuntament ho va decidir perquè el nucli de Begur va passar de tenir un hotel a tretze en només vint anys. Després d’aquesta modificació del POUM, doncs, aquesta moratòria podria aixecar-se a partir del gener.

Una altra novetat és que es posarien condicions més estrictes pel que fa a les reserves d’aparcament. Els hotels, per exemple, hauran de comptar amb una plaça d’aparcament per cada dues habitacions. Ho explica a Ràdio Capital l’alcaldessa de Begur, Maite Selva.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -