13.4 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Novembre s’acomiada amb alguns núvols a primera hora i força sol la resta de jornada

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Darrer dia del mes de novembre, sense pluja, amb alguns intervals de núvols baixos al matí però en general el sol tindrà força protagonisme la resta de jornada.

La temperatura mínima ha baixat  amb valors inferiors a 5 ºC a l’interior de la comarca (4.3ºC a Monells, 5.4ºC a La Bisbal d’Empordà) i la màxima arribarà fins als 18ºC.

A la costa encara hi ha restes d’alteració marítima del temporal del passat cap de setmana, onades de 2 metres d’altura amb tendència a encalmar-se al llarg del dia.

A partir de demà al vespre, nit i propera matinada de dimecres ens creua un front que incrementarà la nuvolositat i la inestabilitat, és possible algun ruixat. També entra vent de component nord amb ratxes que poden ser fortes durant la jornada de dimecres i entra aire fred. Dijous notarem la baixada de temperatura en un dia que serà més d’hivern que de tardor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temps majoritàriament assolellat amb vent de garbí

Tram final de setmana en general amb predomini del temps assolellat. El vent de component sud serà protagonista i diumenge es presenta com el dia més insegur amb risc d'algunes precipitacions.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -