16.4 C
Pals
Dilluns, 6 maig 2024
- Publicitat -

S’ultimen els detalls per a la inauguració del nou pavelló esportiu de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí ja té gairebé a punt el nou pavelló municipal d’esports, i espera poder estrenar-lo en les properes setmanes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Torroella de Montgrí ja té gairebé a punt el nou pavelló municipal d’esports, i espera poder estrenar-lo en les properes setmanes, preveient un cert relaxament de les mesures sanitàries contra la COVID19.

El nou equipament esportiu, llargament demandat per clubs i usuaris, permetrà descongestionar l’actual pavelló, i preveu acollir l’activitat dels clubs de bàsquet, handbol i futbol sala, i també activitats dirigides i de manteniment. Aquest nou recinte està equipat amb una grada retràctil, que permetrà més polivalència a les activitats que s’hi desenvolupin, i tindrà també les dimensions necessàries per a celebrar-hi competicions oficials.

Està previst fer-hi una neteja intensiva durant els propers dies, abans de la seva inauguració. L’Ajuntament de Torroella de Montgrí també vol instal·lar-hi uns mòduls destinats a fer de vestidors, i lavabos provisionals en espera de la construcció dels definitius.

El regidor d’Esports, Genís Pigem, s’ha mostrat molt il·lusionat amb les grans possibilitats que ofereix a la població aquesta ampliació de la zona esportiva: «Disposar d’un equipament esportiu més ens permetrà optimitzar horaris, els entrenaments podran acabar més d’hora, els partits es podran celebrar en dissabte i ajudarà a donar compliment a les recomanacions de salut col·lectiva com la derivada de l’actual pandèmia i permetrà acollir nous esdeveniments que fins ara s’havien anat posposant per manca d’espai.»

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joves o precaris

En les últimes dècades, l'edat que marca el final de la joventut ha experimentat un desplaçament significatiu. A la...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -