12.8 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Familiars d’una víctima d’abusos sexuals a Palamós fan un crowdfunding per recórrer la sentència absolutòria

Els recursos que s'obtinguin s'utilitzaran per els costos judicials de les apel·lacions. Tot allò que sobri es destinarà a una entitat sense ànim de lucre que treballi contra les violències sexuals i de gènere.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Avui fa dues setmanes, parlàvem del cas de l’absolució de l’acusat de violar, durant la festa major de Palamós del 2016, una companya de feina i d’agredir sexualment a una menor d’edat.  El tribunal apuntava que hi havia contradiccions en les declaracions de les víctimes, i segons la sentència, no quedava acreditat que l’acusat les sotmetés a actes sexuals tal i com defensaven les acusacions.

Davant d’aquesta situació, molt difícil tant per les víctimes com els seus familiars, una de les famílies ha començat una campanya de crowdfunding a través del portal GoFundMe. La intenció dels familiars és recórrer la sentència, i fer-ho tantes vegades com faci falta, per resoldre aquesta situació que consideren tan injusta.

Els recursos que s’obtinguin seran destinats als costos judicials afegits que puguin tenir a partir d’ara, tant per la primera apel·lació com en el cas que hagin de recórrer al Tribunal Superior. Els diners que sobrin s’entregaran a una entitat sense ànim de lucre que treballi contra les violències de gènere.

Us deixem un enllaç per qui vulgui accedir al portal d’aquesta campanya, ja sigui per fer donatius o per consultar-ne més detalls.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Tenda ens presenten el videoclip de ‘Fe cega’

‘Fe Cega’ parla del rebuig que projecta un sistema corrupte cap a unes certes persones amb una sensibilitat diferent. A vegades caiem en la temptació de pensar que la vida es basa en la llei del més fort i oblidem que l’objectiu de viure en societat és la bondat entre persones. La bateria i el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -