16.1 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Tot a punt per a “La Fira Ludum del Joc” de Corçà

Hi haurà diverses activitats per desenvolupar la creativitat i les habilitats manuals, però sobretot per passar-s'ho bé, tenint sempre present el component educatiu. Per a tots els actes previstos, cal inscripció prèvia online (ben aviat es publicarà l’enllaç a corca.cat/fira-ludum)

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Corçà ha presentat el programa de la Fira Ludum d’aquest 2021, marcada per les mesures de seguretat vigents que exigeix el protocol Covid-19. La fira es celebrarà el proper 30 de maig, i des del consistori la defineixen com una diada de joc, diversió i entreteniment per a unitats familiars, especialment pensada per als més petits. Hi haurà diverses activitats per desenvolupar la creativitat i les habilitats manuals, però sobretot per passar-s’ho bé, tenint sempre present el component educatiu. Per a tots els actes previstos, cal inscripció prèvia online (ben aviat es publicarà l’enllaç a corca.cat/fira-ludum), ús obligatori de la mascareta i de gel hidralcohòlic, i cal respectar la distància de seguretat entre unitats familiars. La Plaça del Firal de Corçà (amb control d’accés pel Carrer Major) acollirà, durant tota la jornada de diumenge 30 de maig, el gruix d’activitats previstes. Aquesta és la programació, recordant que l’horari serà de 10:30 a 13:30 h i de 16 a 19 h:

  • Vine a jugar! amb la Família Intrèpida. Jocs de taula inclusius entre persones de diferents edats, que ajuden a crear vincle amb els membres de la família i alhora agrupen infants de diferents procedències. La idea principal és reivindicar el joc com a suma de temàtica, mecànica, art i interacció amb el propi joc i amb el grup de joc (abans, durant i després de la partida), no el joc com a objecte material.
  • Room Escape al carrer amb Artic Game Apps. El punt de partida de l’activitat  serà la descoberta simulada d’una bomba a la Plaça del Firal. A partir d’aquí es farà un Escape room pel poble, en el que caldrà desxifrar els enigmes, resoldre les proves i ser hàbil amb les pistes per resoldre el misteri a temps. Es cedirà una tauleta digital a cada grup, que servirà d’eina per a resoldre les proves. Els grups participants hauran de ser grups bombolla (màxim 6 persones), i cada grup tindrà assignada una franja horària per tal de realitzar l’activitat. Es prega la màxima puntualitat. Només cal reservar una sola entrada per grup, i amb un sol tiquet podran entrar fins a 6 persones
  • Espai de joc amb Tell Fusta. Aquesta serà una activitat per a infants de 0 a 4 anys. Tell Fusta ofereix un espai de joc motriu i sensorial per a infants i les seves famílies, on podran viure un temps exclusiu de dedicació mútua a través del joc. Aquest espai serà una oportunitat ideal per a pares i mares d’observar als seus fills i filles i interactuar amb ells. Per motius de seguretat, aquest espai tindrà un control d’aforament limitat. També es mantindrà el material desinfectat entre grups.
  • Jocs gegants de fusta amb Ludiespai. Recerca de jocs del passat, populars i d’altres països, adaptats en tamany XXL i fets amb fustes naturals i pintures ecològiques.

A banda de tot això també s’oferirà l’oportunitat de pintar els gegants de Corçà, Llúis i Julià; i la companyia La Pantomima presentarà GENÈRICS, un espectacle familiar de titelles sobre la igualtat de gènere.

Ben aviat, la web de l’Ajuntament de Corçà publicarà els detalls per a formalitzar la inscripció a cada una de les activitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -