14.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

La Fira de la Gamba de Palamós, al setembre

La d'enguany serà la setena edició d'una fira que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer la Marca de Garantia de la Gamba de Palamós i fomentar el consum de gambes mostrant diverses formes de cuinar-les i consumir-les.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després de sospesar les condicions en les quals s’hauria d’haver celebrat, l’Ajuntament de Palamós ha decidit no organitzar la Fira de la Gamba aquest mes de juny, i ajornar-la al setembre. Segons informa Ràdio Palamós, ha estat una decisió fonamentada en criteris d’excel·lència. Tant el consistori palamosí com la resta de col·laboradors (la Confraria de Pescadors i els establiments comercials i de restauració) que participen en la organització d’aquesta fira monogràfica,  han considerat que amb les restriccions actuals, la Fira de la Gamba no hauria estat prou lluïda. La intenció era que la fira es celebrés aquest dissabte vinent, 12 de juny, just a continuació dels tres caps de setmana que s’han dedicat al festival de cultura marinera ‘Palamós Terra de Mar’. Finalment, però, s’ha optat per traslladar la Fira de la Gamba al dia 18 de setembre. Emili Colls, regidor de Promoció Econòmica de la localitat, ho argumentava així a Ràdio Palamós

La d’enguany serà la setena edició d’una fira que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer la Marca de Garantia de la Gamba de Palamós i fomentar el consum de gambes mostrant diverses formes de cuinar-les i consumir-les. En la darrera edició, que es va celebrar l’any 2019, es van vendre 20.000 tiquets de tastets de gamba. La Fira de la Gamba té el seu emplaçament a la zona del moll pesquer i compta amb la participació d’empreses certificades amb la Marca de Garantia, dels elaboradors de productes que tenen com a ingredient principal la Gamba de Palamós, i amb distribuidors i peixaters especialitzats en la seva comercialització. L’esdeveniment també ofereix demostracions de cuina en viu, i exposició i venda de productes gastronòmics, que habitualment acompanyen la gamba, com ara l’arròs o el vi. S’espera que hi hagi una situació més favorable que l’actual, pel què fa a mesures anti-Covid, en l’edició d’aquest 2021 que està programada per al dia 18 de setembre.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -