18.7 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

La Casa Rosa de Calella de Palafrugell a punt de ser de color blanc

L’Ajuntament és posiciona en contra i espera tornar-li el seu color rosa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana, han començat a pintar de blanc la Casa Rosa de Calella de Palafrugell, que feia almenys 60 anys que era de color rosa. El canvi de color d’aquest edifici, icona del nucli del municipi, ha generat controvèrsia.

El fet és que la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat ha dictaminat que els immobles del front del litoral en els quals es fan obres han de ser de color blanc. Lluís Ros, regidor d’Obra Pública així ho va explicar a Ràdio Palafrugell.

 

Les xarxes socials s’han fet ressò de la transformació de l’immoble i la majoria dels comentaris s’han mostrat contraris al projecte. Cal destacar que l’Ajuntament s’ha posat del cantó del poble i Ros va recalcar que el consistori va lluitar des de la tardor del 2020 perquè Patrimoni Cultural canviés de parer. L’alcalde va fins i tot aportar proves gràfiques que demostren que l’edifici és de color rosa des dels anys 60.

Per tant, Calella de Palafrugell està perdent ara la Casa Rosa, símbol del municipi. Tot i així, Lluís Ros insisteix que, malgrat que l’Ajuntament no pot pintar una casa particular, seguirà buscant la manera de fer-ho.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -