25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols ultima el seu programa

El cartell, ja confirmat, de les festes locals serà aquest: el 31 de juliol el grup DiVersiones; l'1 d'agost  La Principal de la Bisbal; el 2 d'agost Kharloss Selektah; i el dia 3, a la tarda espectacle infantil amb Els Xiula, i a la nit Buhos. La Festa Major s'acabarà el 4 d'agost, amb els focs artificials i l'actuació dels Doctor Prats

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui 29 de juny al matí, s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el cartell guanyador del ‘Concurs del Cartell de la Festa Major 2021’, que es celebrarà del 31 de juliol al 4 d’agost. A més, l’acte ha servit per donar a conèixer  les activitats previstes durant la festivitat local del municipi. L’obra guanyadora ha estat creada per Quim Díaz, que ha estat rebut per l’Alcalde Carles Motas, la regidora d’Esdeveniments de Ciutat Núria Cucharero, i el regidor de Joventut David Oliveras. Quim Díaz ha explicat que el que ha volgut transmetre amb la seva proposta representa la recerca “d’un to que fos alegre, vital, una mica per representar a poc a poc la tornada a la normalitat que tenim després d’un any complicat”. La seva idea era crear un cartell “que donés ganes de sortir al carrer, evidentment amb les mesures que s’han de prendre”. El procés per la creació de l’obra ha estat, primer, triar la paleta de colors, buscant un cromatisme “molt de tendència, molt actual”. Un cop escollida la paleta, “buscar diferents fonts d’inspiració. Una va ser el còmic modern i l’altra, el pop art”, per passar després al seu disseny digital.

Durant la presentació, la regidora d’Esdeveniments Núria Cucharero, ha explicat com es planteja aquesta Festa Major 2021 a Sant Feliu, que recuperarà certes activitats que no es van poder dur a terme en l’anterior edició. La idea és, si la situació pandèmica segueix l’evolució esperada, ubicar atraccions en dos espais diferenciats com ja era habitual. Es tracta de la zona de l’aparcament dels Jardins Juli Garreta i de l’aparcament de la carretera de Palamós. La regidora ha explicat que s’estan tancant els darrers serrells amb els firaires. Perl què fa a les barraques, el consistori es troba a hores d’ara valorant si instal·len o no els seus espais. Es plantegen dues opcions: una seria situar-les a la zona dels firarires, on habitualment s’ubicaven, i l’altra, a la zona de concerts del Guíxols Arena, un espai adient pel control d’aforament que actualment cal seguir. També s’ha informat sobre els concerts previstos, que es faran al propi Guíxols Arena. El cartell, ja confirmat, serà aquest: el 31 de juliol el grup DiVersiones; l’1 d’agost serà el torn de la música de La Principal de la Bisbal; el 2 d’agost arribarà Kharloss Selektah; i el dia 3, a la tarda espectacle infantil amb Els Xiula, i a la nit Buhos. La Festa Major s’acabarà el 4 d’agost, data dels focs artificials. El format serà el mateix de l’any passat: es podran veure des de casa ja que es dispararan des de diversos punts de la ciutat, i d’aquesta manera s’evitaran les aglomeracions. La nit del dia 4 conclourà amb el concert dels Doctor Prats. Núria Cucharero ha recordat que es poden produir canvis en funció de com evolucioni la situació pandèmica, i que qualsevol novetat s’informarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i el web municipal guixols.cat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -