11 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell millora la il·luminació de l’Skate Park

S'han substituït els antics projectors de l'Skate Park per uns altres de tecnologia més eficient i que suposen una gran millora en la il·luminació de l'espai

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Palafrugell ha gestionat la substitució dels antics projectors de l’Skate Park que hi ha al municipi, concretament situat a la plaça Onze de Març, per uns altres de tecnologia més eficient i que suposen una gran millora en la il·luminació de l’espai.

Aquestes obres s’han executat dins a través del pla econòmic de mesures extraordinàries de les quals disposa l’Ajuntament de Palafrugell, englobada dins la línia de transformació ecològica.

L’execució d’aquests treballs ha comptat amb un cost de 7.622 euros.

privat:-palafrugell-realitza-millores-en-la-illuminacio-de-l’skate-park

- Publicitat -
- Publicitat -

4 COMENTARIS

  1. És una vergonya!!! Fa dos mesos vam estar amb el senyor alcalde, el senyor arquitecte d’urbanisme , regidors i usuaris del parc parlant d’arreglar les instal·lacions perquè els fonaments de la pista ,les rampes i gran part de la infraestructura està cedint i s’està vinguen avall, amb reticències per part d’ells d’arreglar els fonaments i parts de les instal·lacions, ens deien que la prioritat era arreglar les llums ( quan les llums era la cosa única que estava bé ) és vergonyós i molt trist que no escoltin a la gent del poble quan demanem una reunió amb ells! I més trist encara, que vulguin fer publicitat
    del seu fracàs com a govern que escolta al poble , una pena la veritat…

  2. Si creuen que posar grava en una pista d’aquestes és una millora, és perquè mai han pillat una pedra amb aquest tipus de rodes… És un perill… I les rampes noves…. Bueno….. Li falta molt per ser un skatepark guay!

Comments are closed.

- Publicitat -

Els gegants de Pals celebren el seu primer aniversari amb diverses activitats

Aquest dissabte 27 d'abril hi haurà una botifarrada popular, un torneig de Kubb, activitats infantils i una gran rifa, entre altres activitats.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -