13.8 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Es tramiten 2.554 sol·licituds de beques menjador al Baix Empordà, 1.000 més que el curs passat

A més, amb l'obertura d'una nova convocatòria el mes d'octubre, es preveu que s'arribi a les 3.000 sol·licituds

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir, 13 de setembre, va començar el nou curs escolar a les escoles, el tercer curs que encara es veurà afectat per la pandèmia. Després d’aquest primer dia, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha valorat el funcionament dels dos serveis que gestiona a les escoles de la comarca: el transport i el menjador escolar.

Pel que fa al transport, des del Consell expliquen que hi va haver alguns retards provocats per les mesures de seguretat contra la covid-19, ja que es van haver d’assignar seients fixos a cadascun dels alumnes. Malgrat això, no es pot dir que hi hagués cap incidència remarcable. Ho explica Roser Font, consellera comarcal i responsable d’Ensenyament.

Respecte a les sol·licituds del servei de transport, aquest any se n’han registrat 1.456.

La dada més destacada, però, és la de sol·licituds de beques menjador, i és que hi ha hagut un increment important. Aquest any, s’han tramitat 2.554 beques, que són 1.000 sol·licituds més que durant tot el curs passat. De moment, se n’han concedit 2.161. A més, amb l’obertura d’una nova convocatòria el mes d’octubre, es preveu que s’arribi a les 3.000 sol·licituds. Roser Font apunta que aquestes dades mostren clarament que “hi ha més famílies amb dificultats econòmiques”.

Així doncs, des del Consell Comarcal fan un bon balanç del primer dia de curs escolar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -