9.4 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

Més de 300 joves es formaran com a premonitors durant aquesta Setmana Santa

Una de les novetats d'enguany és l'arribada dels cursos a Palamós, concretament, al Mas Gorgoll

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Més de 300 joves es formaran durant aquesta Setmana Santa com a premonitors en cursos d’iniciació a l’educació en el lleure. Aquests cursos, que es faran en quatre cases de colònies diferents, estan estructurats en quatre nivells. Aquesta és una oportunitat perquè els joves coneguin els continguts d’aquesta professió.

Els cursos estan dirigits a joves entre 12 i 17 anys i es basen en una metodologia específica pensada per al jovent que hi ha darrere d’aquesta formació. A més, són un incentiu perquè, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors d’educació en el lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o ajudin a portar a terme les activitats de lleure educatiu habituals a la seva entitat o municipi.

Els cursos, així, ajuden a tenir una visió clara dels continguts d’aquesta nova professió i capaciten als joves per col·laborar com a premonitors o d’ajudants dels monitors en casals, colònies, campaments, entre d’altres.

Una de les novetats d’enguany és l’arribada dels cursos a Palamós, concretament, al Mas Gorgoll. També es faran cursos a Can Que, d’Esponellà; Ca n’Oliver, de Pontós; i El Casal de l’Albera, a la Jonquera. Una de les altres novetats són els cursos PREbàsic per a joves de 12 i 13 anys.

Els cursos els organitza l’Escola l’Empordà, una escola d’educació en el lleure que compta amb el reconeixement de la Generalitat de Catalunya. Aquests cursos són títols propis que tenen el valor que els atorga una escola oficial d’educadors en el lleure.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -