19.1 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Palamós compta amb cobertura de 5G

Telefónica ha millorat la cobertura 5G als indrets que incrementen notablement la seva població durant l'estiu, entre elles Palamós.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

37 municipis turístics catalans ja compten amb cobertura 5G, entre elles Palamós. L’objectiu de la companyia és que les persones disposin de connectivitat mòbil tant per les activitats d’oci com per teletreballar des del seu lloc de descans.

A la demacració de Girona, aquest reforç de la cobetura 5G s’ha fet en un total de 14 municipis. Segons Telefónica, la tecnologia 5G ja arriba al 83 per cent de la població, cobrint més de 6’2 milions d’habitants de més de 200 municipis catalans. El reforç de la capacitat de les estacions base de telefonia es planifica mesos abans d’arribar l’estiu. A banda dels parametres especials que s’apliquen als municipis turístics, aquest any també s’ha tingut en compte la influència que té la COVID-19 en el canvi de pautes de consum de xarxes de comunicació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

15 empreses del Baix Empordà seran a la Fira de Mostres de Girona

Entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre se celebrarà la 59a edició del saló multisectorial gironí, que tindrà 257 expositors i es reprendrà dos anys després per la pandèmia. Hi haurà representats 11 pobles baixempordanesos i s’han programat un centenar d’activitats i xerrades i una visita virtual de l’esdeveniment
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -