15 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Més de 700 votants a la multiconsulta de Palamós

El CDR Gavarres Mar ha organitzat una multiconsulta a Palamós per conèixer l'opinió dels veïns de la vila i d'altres indrets de Catalunya en temes com la monarquia, l'església i la Constitució

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El Comitè de Defensa de la República – Gavarres Mar ha organitzat la multiconsulta de Palamós aquest dijous 6 de desembre. Al punt de votació s’hi han desplaçat 713 votants per decidir sobre la Constitució i la Monarquia, entre altres temes.

A les 10 del matí les portes del Punt d’Informació Juvenil del municipi s’han obert fins a les 8 del vespre. Allà s’ha celebrat la multiconsulta de Palamós sense cap incident i amb la participació de 469 palamosins, 239 veïns de tot Catalunya i 5 estrangers.

Multiconsulta de Palamos | Imatge de Dani Leiva
Multiconsulta de Palamos | Imatge de Dani Leiva

Segons ha informat l’organització, el rebuig a la Constitució i a la monarquia espanyola va rebre més del 99% dels vots censats. El 98% dels votants estan en contra dels privilegis de l’església i amb el gairebé 95% es vol fer fora la Guàrdia Civil del municipi i declarar-lo antifeixista. A la multiconsulta de Palamós també s’ha fet públic que tres de cada cinc votants enderrocarien el Valle de los Caídos. Mentre que la meitat del cens han decidit treure les persones enterrades d’allà.

Multiconsulta de Palamos | Imatge de Dani Leiva
Multiconsulta de Palamos | Imatge de Dani Leiva

Dani Leiva, del CDR Gavarres Mar, ha explicat a Ràdio Palamós el perquè de l’èxit d’aquesta multiconsulta de Palamós. Ha afirmat que tot i que la democràcia és perquè la gent s’expressi la gent ha votat pels temes que s’han preguntat.

La multiconsulta, totalment simbòlica, s’ha fet gràcies a la gent que ha firmat un consentiment perquè el CDR Gavarres Mar pogués utilitzar el seu DNI. Al Punt d’Informació Juvenil de la vila s’hi han desplaçat diverses personalitats locals, com Lluís Puig, alcalde de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Joaquim Nadal presenta llibre a la Vitel·la: “En els personatges es reconeix la meva personalitat”

L'escriptor, historiador i polític Joaquim Nadal ha presentat aquest diumenge a la llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -