20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

El carrer Londres de Sant Feliu passarà a ser d’un sol sentit

Per petició d’un grup de veïns i veïnes del barri, a partir del dia 11, el carrer només serà de baixada

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A partir de dimarts, el carrer de Londes del barri de la Pineda de Can Tell només tindrà un únic sentit de circulació: de baixada. L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha explicat que aquesta reordenació viària no impedeix l’estacionament a la vorera de l’esquerra –el carril descendent–.

Tanmateix, els vehicles només podran circular per aquest carrer des de l’edifici Cap Ducal fins el carrer Milans i la carretera de Palamós. Doncs, tal com ha explicat l’alcalde de la vila, Carles Motas, així ho ha demanat un grup de veïns i veïnes del barri.

La iniciativa pretén millorar la circulació pel aquest vial principal del barri. Els vilatans es queixaven que el carrer no és tan ampli com per tenir dos carrils i una zona d’estacionament. En concret, ressaltaven que quan coincidien dos cotxes, un havia de fer marxa enrere per deixar pas a l’altre, quelcom complicat a causa de estar en pendent i ser corvat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -