18.4 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

7.500 persones assisteixen al Festival de Jazz Costa Brava

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
7.500 persones assisteixen al Festival de Jazz Costa Brava
Loading
/

La 23ª edició del Festival de Jazz Costa Brava s’ha celebrat durant aquest cap de setmana a Palafrugell. Pels organitzadors és una de les millors edicions d’aquests últims anys. Enguany, hi han hagut 7.500 assistents en el festival.

Al ser un festival a l’aire lliure les xifres exactes no s’han pogut comprovar però per l’Ajuntament de Palafrugell és el segon any més bo, en termes de participació, des del 2006. Ho ha explicat el responsable del Festival de Jazz Costa Brava, Gerard Prohias.

Aquesta participació s’ha vist enfortida per dues de les activitats celebrades al Festival de Jazz. Una d’elles va estar l’actuació de Dani Nel·lo i l’altre anava a càrrec de la Barcelona Jazz Orquestra.

El concert de Myles Sanko, entrevistat a Ràdio Capital hores abans de l’actuació, hi van assistir unes 300 persones. Ho explicava Gerard Prohias.

Una de les activitats que sí que ha tingut èxit ha estat el Jazz & Rouge. Des de l’Ajuntament valoraran ampliar l’activitat, ja sigui en dies o en aforament.

Encara que les activitats en espais tancats tinguin poca assistència en comparació a les de l’aire lliure, des del consistori valoren de manera molt positiva l’edició d’enguany del Festival de Jazz Costa Brava.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El torneig MICIntegra viurà demà la seva desena edició amb 18 equips i una clara vocació inclusiva

La desena edició del torneig MICIntegra tindrà lloc demà, disputant-se íntegrament entre Vidreres i Palamós. Aquesta serà la primera...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -