26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

A Palamós, les obres del carrer Enric Vincke es reprendran a mitjan abril

Les obres, parades de de fa un parell d’anys, duraran uns sis mesos

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós confia que les obres de prolongació del carrer d’Enric Vincke, aturades des de fa un parell d’anys, es reprenguin a mitjan abril. Les obres havien començat el març del 2018 i es van aturar el juny de l’any següent a causa de diversos impagats de les quotes d’urbanització. Les parcel·les subhastades ja estan adjudicades i, tal i com va afirmar l’alcalde Lluís Puig à Ràdio Palamós, la situació està desencallada i ja està firmat el contracte entre les juntes de compensació i l’empresa constructora.

El projecte preveu crear sòl urbanitzable, zones verdes i nous carrers transversals i durarà uns sis mesos. Cal recalcar que el pressupost de més 5,5 milions d’euros anirà a càrrec dels propietaris dels terrenys. Finalment, l’alcalde s’alegra que els propietaris hagin pactat que la mateixa empresa constructora es faci càrrec dels treballs perquè ja coneixen l’obra.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -