15.4 C
Pals
Dilluns, 25 octubre 2021
- Publicitat -

Dos detinguts a Sant Feliu de Guíxols en dues operacions contra el tràfic de drogues

En la primera d'elles es van confiscar mes de 300 plantes de marihuana en una caseta de jardineria ubicada al pati de l'habitatge i un artefacte de construcció casolana per elaborar haixix de forma artesana. La segona operació, amb l'objectiu de localitzar traficants que operen en els voltants dels centres escolars del municipi, se salda amb un detingut.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, han dut a terme durant el mes de març dues operacions contra les plantacions de marihuana i la venda de droga a la localitat gironina de Sant Feliu de Guíxols.
Tots dos dispositius s’han saldat amb la detenció de dues persones i amb la confiscació de més de 300 plantes de marihuana, haixix i dosis de cocaïna preparades per a la venda a al detall.
El primer dels dispositius va tenir lloc el passat 8 de març, en què es va desmantellar una plantació indoor, habilitada a l’interior d’una caseta de jardineria ubicada a l’interior de del d’un habitatge de la vila.
Els indicadors de consum elèctric van resultar clau per determinar el tipus de delicte que es podria estar cometent a l’interior de l’habitatge atès que superava amb escreix el de d’un habitatge normal.

Invent casolà amb el qual elaborar haixix de forma artesanal

En el registre practicat prèvia autorització judicial, es van localitzar 307 plantes de marihuana, així com haixix compactat de forma artesanal. El detingut comptava amb un aparell per obtenir haixix de forma artesanal. Amb ell aconseguia separar els tricomes (on es concentra el principi actiu del cànnabis) de la resta de la planta i mitjançant el seu escalfament aconseguia obtenir un potents concentrat d’haixix. Fruit d’aquest operatiu va resultar detinguda una persona com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Operatiu contra la venda de substàncies estupefaents en els voltants de col·legis

En un segon dispositiu dut a terme a finals del mes de març, l’objectiu era la prevenció de la venda de droga, sovint a les zones pròximes a col·legis, i es va tancar amb la detenció d’una persona que va ser sorpresa in fraganti, venent cocaïna en les proximitats d’un centre escolar del municipi. Aquesta persona sobre la qual es tenia informació prèvia, després de veure’s sorpresa pels agents actuants, es va donar a la fuga intentant desfer-se de la droga que portava preparada en dosis per a la seva venda, oferint forta resistència a la seva detenció a el moment de ser interceptada. Aquesta persona ha resultat detinguda com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i resistència a agents de l’autoritat.
Es van decomissar 8 paperines de cocaïna, un paquet de marihuana, un altre d’haixix, i li van ser intervinguts 300 euros en metàl·lic en moneda fraccionada, així com una navalla, dos telèfons mòbils i cinc targetes SIM.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -