A Ràdio Capital hem engegat el 2019 estrenant un nou programa diari, es tracta de Matí Capital, presentat per en Marc Clapés i que et farà companyia de dilluns a divendres just després del Supermatí i fins a les 12 del migdia.

La música continuarà sent la protagonista de l’antena, però també tot el que passi al Baix Empordà i ho explicarem en directe durant el programa. També tindrem entrevistes d’actualitat cultural (les polítiques ja les deixem pel Supermatí), estrenarem les principals novetats del moment, repassarem notícies musicals, llistes d’èxits i el més important, voldrem implicar als nostres oients en el funcionament del programa. A través del nostre Whatsapp podreu demanar-nos cançons, explicar-nos el que us vingui de gust o informar-nos d’alguna incidència que hi hagi a la comarca i que els nostres ulls no hagin pogut veure.

També tindrem concursos i alguns col·laboradors com l’Àlex Mata, que diàriament ens repassarà llistes d’èxits de fa unes quantes temporades.

En Marc Clapés és l’actual programador musical de Ràdio Capital i també s’encarrega de portar cada dissabte La Llista amb els 40 èxits més destacats de la setmana.

D’aquesta manera ha començat la primera edició del Matí Capital: