13.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Aconsegueixen revertir una polèmica ocupació a la Bisbal

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Sense aixecar gaire soroll, l’Ajuntament de la Bisbal va solucionant algunes disputes sorgides arran de les ocupacions que ha viscut el municipi. Segons ha pogut saber ara Ràdio Capital, s’ha revertit l’ocupació del carrer Morró. Era una de les ocupacions que generaven més tensió per les denúncies dels veïns. Alhora, era preocupant per la situació d’exclusió social de les vuit famílies ocupants. A més, la companyia elèctrica els va tallar l’aigua i la llum. La regidora d’Acció Social i Ciutadania, Maite Bravo, ha explicat a Ràdio Capital que a principis del mes de juny es va reallotjar l’últim ocupa.

Per a situacions similars, el consistori ha arranjat tres habitatges de titularitat municipal que eren oficines perquè estiguin a disposició de persones en exclusió residencial. Un estudi de l’Ajuntament revelava que almenys 40 habitatges del municipi estaven ocupats. En alguns casos, els problemes s’estan perllongant i s’ha recorregut a la mediació entre els veïns i els ocupes. Arran d’aquestes inquietuds, la Bisbal va posar en marxa un pla de seguretat per intentar evitar més ocupacions. La iniciativa consistia en actuar en les primeres 24 hores perquè la policia pugui intervenir abans que la situació passi en mans del jutge i s’allargui.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Siderland es presenten amb “Totes les nits del món”

Totes les nits del món és el primer disc de Siderland. El trio barceloní presenta 10 cançons que exploren l’eufòria, les ànsies de festa, la soledat i la fi de la joventut a través del fil conductor de la nit. 10 temes autoproduïts i mesclats a Los Angeles per Jeff Sojka (guanyador d’un Grammy) on…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -