21.5 C
Pals
Divendres, 9 juny 2023
- Publicitat -

Almenys 40 habitatges ocupats a la Bisbal

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un estudi de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà detecta un total de 67 ocupacions, 41 de les quals han estat confirmades per la policia municipal. L’estudi, redactat per la Fundació Sergi, conclou hi ha 319 habitatges provinents d’un procés d’execució hipotecària.

Ara, el consistori pretén inspeccionar i mobilitzar el conjunt d’aquests habitatges buits per tal que es converteixin en futurs destins de lloguer social.

Així doncs, en aquest sentit, els responsables municipals ja s’han entrevistat amb les entitats financeres propietàries dels immobles per intentar aconseguir-ne la cessió i revertir les situacions d’ocupació il·legal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El PSC i Junts a Castell-Platja d’Aro signen el pacte de govern amb la voluntat de treballar en un projecte “conjunt i cohesionat”

Les dues formacions de Castell-Platja d'Aro aposten per la creació d'un Consell de Govern, que neix amb la voluntat d'assolir acords i voluntats conjuntes a l'hora de treballar els diversos temes que sorgeixin del consistori.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -