20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Aconseguirem més pràctiques positives virals?

He sentit recentment a les notícies del 3/24 que a Castelldefels han posat en pràctica una iniciativa que consisteix en premiar els joves conductors i conductores que donin negatiu a les proves d’alcoholèmia amb un val de 10€ per a la compra de carburant. Sembla ser que ha estat una acció ben acceptada i aplaudida entre els joves que ja han pogut gaudir d’aquest premi perquè el resultat de la seva taxa d’alcoholèmia al volant ha estat 0.
Si bé és cert que els comportaments més o menys raonables haurien de ser “lo normal” del dia a dia i no haurien de ser notícia, és cert també que, en el nostre context actual, on es fan ràpidament virals moltes pràctiques absurdes, perilloses i sense sentit, sembla positiu que apareguin iniciatives que intentin promoure conductes positives i que aquestes conductes que generen beneficis per a tothom, siguin ben acceptades, acabin imposant-se com a models a seguir i es facin virals sobretot entre nosaltres, les generacions més joves, vulnerables i influenciables.

Davant d’aquesta realitat, el fet que petites iniciatives positives com aquesta siguin notícia i que es vagin extenent i implementant en altres àmbits, em sembla un punt de partida molt engrescador. Esperem doncs que vagin apareixent més accions en aquesta línia i que en breu arribin a fer-se virals altres titulars d’aquest estil. De fet, ja existeixen “influencers” que treballen en aquesta línia i sincerament crec que és molt bona notícia aquesta tendència creixent.

Podem dir doncs que aconseguir seduir cada vegada més als més joves amb aquest tipus de
missatges és sens dubte una tendència que obre les portes a un futur més il·lusionant.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios