17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Acord a Palafrugell sobre les ajudes econòmiques als més afectats per la crisi del coronavirus

El govern municipal i PSC acorden destinar al voltant de 1.700.000 euros per fer front a l’emergència econòmica i social

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’acord entre el govern de Palafrugell i el PSC sobre les ajudes als col·lectius més afectats  per la crisi de la COVID-19, s’ha produït després de més de dues setmanes de negociacions, segons ha avançat Ràdio Palafrugell. Aquest es plasmarà en la sessió extraordinària del proper dimarts 19 de maig. Josep Piferrer, alcalde del municipi, ha informat que en total el consistori destinarà al voltant d’1.700.000 euros per fer front a l’emergència econòmica i social.

Juli Fernández, líder socialista explicava ahir també a Ràdio Palafrugell, que la proposta que feia el govern en matèria econòmica no era suficient. Tot i això, en aquesta última negociació han establert un acord. Piferrer, després d’aquest avenç apuntava que esperen que també s’hi sumin Palafrugell en Comú i Ciutadans. No obstant el retard amb el qual aquests dos grups els hi han fet arribar les propostes complica les converses.

En aquest context, el batlle no ha volgut avançar les propostes en concret que han marcat per deferència a la resta de l’oposició i ha indicat que la intenció és presentar un comunicat conjunt amb els acords consensuats.

Una de les crítiques dels socialistes cap a l’equip de govern era la lentitud en respondre les seves propostes i en convocar el ple extraordinari. Josep Piferrer explica que els punts de sortida dels dos grups eren molt allunyats i això ha produït que la negociació s’allargués.

Respecte a quan arribaran aquestes ajudes econòmiques als ciutadans, l’alcalde reconeix que és complex establir-ho, però intentaran aprovar aquelles que siguin més fàcils d’adjudicar. A més, Piferrer ha indicat que aquestes ajudes, malgrat l’estalvi pressupostari, canvien el programa de govern i això farà que algunes accions previstes no es puguin executar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -