12.1 C
Pals
Divendres, 31 març 2023
- Publicitat -

Cap cas diagnosticat de coronavirus ni cap mort en dos dies al Baix Empordà

Tot i les bones xifres diàries, cal recordar que cal mantenir sempre la prudència i complir les indicacions higièniques i de separació física pel coronavirus

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

No hi ha hagut cap cas de coronavirus al Baix Empordà des de dimarts, segons les dades que ha facilitat del Servei de Salut Integrat del Baix Empordà. El total de persones diagnosticades és de 496 des que va començar la pandèmia. Tampoc s’ha registrat cap mort als centres de l’SSIBE.

Tot i les bones xifres diàries de coronavirus, cal recordar que cal mantenir sempre la prudència i complir les indicacions higièniques i de separació física.

A l’Hospital de Palamós, hi ha 12 pacients ingressats amb coronavirus, 7 menys que dimarts, i vuit pendents de resultats (+4). S’han donat dues altes.

A la residència Palafrugell Gent Gran, la notícia és que s’han donat tres altes en els últims dos dies i ara ja només queden 18 pacients ingressats amb COVID-19. A xifra total de morts des que va començar la pandèmia és de 32.

Pel que fa als professionals, n’hi ha 36 amb coronavirus (- 5) i n’hi ha tres ingressats a l’Hospital de Palamós. A més, 23 esperen resultats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Llistes electorals i el talent

A menys de dos mesos de les eleccions municipals els articles, notícies i esdeveniments relacionats amb aquestes es multipliquen....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -