14.9 C
Pals
Divendres, 7 octubre 2022
- Publicitat -

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Està previst que aquest compromís entre els dos clubs quedi ratificat en la imminent assemblea de socis del Palamós CF, que es celebrarà durant la primera quinzena de juliol.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú. Aquest intent d’establir un conveni de col·laboració ve de lluny, ja que a començaments del 2019 els dos clubs ja van estar parlant de fer camí de manera conjunta. Finalment no es va arribar a una entesa, i el tema va quedar aparcat. Al cap de poques setmanes però, es van reprendre les negociacions i es va signar un conveni de filiació amb una vigència de dos anys. L’arribada de la pandèmia però, ho va aturar tot, i ara es vol rubricar un pacte definitiu que consolidi el projecte. Està previst que aquest compromís entre els dos clubs quedi ratificat en la imminent assemblea de socis del Palamós CF, que es celebrarà durant la primera quinzena de juliol. Mentrestant, el propi Palamós CF assumirà la gestió econòmica, esportiva i social de totes dues entitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Divendres força núvol i amb risc de pluja intensa al final del dia

Cel entre mig i molt tapat. Pot ploure acumulant registres entre minsos i poc abundants, si bé localment poden haver-hi xàfecs entre la propera nit i matinada.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -