24.9 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Està previst que aquest compromís entre els dos clubs quedi ratificat en la imminent assemblea de socis del Palamós CF, que es celebrarà durant la primera quinzena de juliol.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú. Aquest intent d’establir un conveni de col·laboració ve de lluny, ja que a començaments del 2019 els dos clubs ja van estar parlant de fer camí de manera conjunta. Finalment no es va arribar a una entesa, i el tema va quedar aparcat. Al cap de poques setmanes però, es van reprendre les negociacions i es va signar un conveni de filiació amb una vigència de dos anys. L’arribada de la pandèmia però, ho va aturar tot, i ara es vol rubricar un pacte definitiu que consolidi el projecte. Està previst que aquest compromís entre els dos clubs quedi ratificat en la imminent assemblea de socis del Palamós CF, que es celebrarà durant la primera quinzena de juliol. Mentrestant, el propi Palamós CF assumirà la gestió econòmica, esportiva i social de totes dues entitats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Finneas anuncia el seu debut amb “Optimist”

Finneas anuncia el seu debut oficial amb “Optimist” un treball que arribarà el 15 d’octubre i que inclou cançons com ‘What They’ll Say About us’ o la més recent ‘A concert six months from now’, que s’acaba de presentar fa poques hores. El nou senzill és una cançó d’amor situada en plena pandèmia, quan el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -