13.7 C
Pals
Dimarts, 6 desembre 2022
- Publicitat -

Acord entre l’Ajuntament de Palafrugell i els establiments de la plaça Promontori de Llafranc

S’instal·laran uns nous mòduls que permetran l’equilibri entre espai comercial i zones d’esbarjo

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els establiments situats a la plaça Promontori de Llafranc disposaran, properament, d’unes noves pèrgoles que s’instal·laran en aquesta cèntrica plaça del nucli costaner. Els locals que tenen llicència per ocupar aquest espai públic desmuntaran durant els propers dies les actuals estructures i començaran a treballar per oferir una imatge unitària i ben distribuïda sobre la via pública. Els nous mòduls que es col·locaran, milloraran l’ordenació de l’espai i tenen com a objectiu compartir la plaça amb la gent que hi passeja mentre, al mateix temps, es mostra una imatge moderna i homogeneïtzada que permetrà regular la instal·lació de taules i cadires.

Els establiments, entre les pèrgoles, hauran d’instal·lar també jardineres que s’adaptin a la normativa vigent i, d’altra banda, s’establirà un espai central de 2 metres i mig de pas per a vianants. D’aquesta manera, s’ha buscat un equilibri entre l’espai públic destinat a la gent i la zona que es pot ocupar pels establiments. De cara a la temporada d’estiu, també hi haurà l’opció d’instal·lar paravents al voltant de cada mòdul, malgrat que el model triat haurà de ser el mateix per a tots els establiments amb l’objectiu de donar una imatge unitària.

Aquest és un acord que es va signar entre la totalitat dels establiments que es troben a la zona i l’Ajuntament de Palafrugell.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Xavi Gaitx: “Volem que els participants descobreixin la bellesa i la complexitat de l’Ardenya”

Per avançar-nos algunes de les novetats de l'edició d'enguany i donar-nos alguns detalls més sobre la cursa ens ha visitat al Supermatí un dels membres de la organització, Xavi Gaitx. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -