20.2 C
Pals
Dilluns, 29 maig 2023
- Publicitat -

Agenda: Cuixart a Sant Feliu

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una galeria de Sant Feliu exposa Modest Cuixart deu anys després de la seva mort

Modest Cuixart s’exposarà a la Galeria Jecsalis de Sant Feliu de Guíxols. Aquest dissabte, a les 7 del vespre, s’inaugurarà l’exposició Retrats. 1975-1985. Van ser anys de gran activitat de l’artista, en què se li dediquen exposicions arreu del món i rep alguns reconeixements, com la Creu de Sant Jordi. A nivell artístic, el seu estil segueix amb una forta exploració del seu llenguatge, sempre fidel a constants com l’expressivitat, l’abstracció geomètrica o l’observació de la realitat per transfigurar-la en un nou món plàstic.

Presenten un llibre inèdit de Fages de Climent

Auca de mi mateix és el títol d’aquest poemari inèdit de Carles Fages de Climent que edita Jordi Pla. Avui es presenta a la biblioteca Fages de Climent a 2/4 de 8 del vespre. Comptarà amb la presència de l’escriptora Maria Mercè Cuartiella i el nét de l’autor, Climent Carles Fages.

Dia de cursos i tallers al Baix Empordà

Avui a les 8 del vespre comença un curs de fotografia que imparteix el fotògraf Jordi Gallego al centre La Gorga. El curs dura tres mesos i està organitzat per l’associació Cine Club Bahia.

A Palafrugell, la biblioteca a 2/4 de 7 de la tarda acull un taller d’intel·ligència emocional amb el psicòleg Pau López. A part, la biblioteca de Platja d’Aro a les 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada Els colors de la música, amb Esther Pardo, sobre com ens influencia la música.

I a Sant Feliu, avui i demà organitzen un taller per crear un comerç electrònic amb Webshop. L’organitza l’Associació Arttic al Clúster Tecnològic entre les 5 i les 9 del vespre.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -