14.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

Agustí Fernández: “Aquest any recuperem el tobogan nocturn”

Agustí Fernández, productor executiu de les Festes de Primavera de Palafrugell, ha repassat al Supermatí les principals novetats de l’edició d’enguany, que arrenca aquest divendres 7 de juny i acabarà el proper diumenge 9 amb el ja tradicional Carroussel Costa Brava. Fernández ha destacat que aquest any es recupera el tobogan nocturn, i que l’any passat no es va habilitar “perquè les dates no ho acabaven d’afavorir que ho instal·lessim”, en canvi, ara “fa més calor i els dies acompanyen més”.

El productor executiu ha defensat la necessitat “de recuperar i fer activitats que han funcionat durant més de 50 anys” i que l’objectiu és “donar més impuls” a les Festes de Primavera. A mitjà termini, li agradaria recuperar l’activitat dels karts, tot i que enguany ja es fa una activitat semblant per als més petits en termes d’educació vial.

El pregoner serà Marià Júdez, palafrugellenc que va formar part de la Comissió d’aquestes festes durant molts anys i que està molt vinculat al teixit associatiu del municipi. L’elecció ve motivada perquè, per a Fernández, “representa perfectament la idiosincràcia de les Festes de Primavera de Palafrugell”.

També hi haurà novetats pel que fa a la composició del jurat del Carroussel de diumenge. En aquesta ocasió, el formaran 12 membres de colles que vénen de fora de la vila. En cas d’empat, el vot que tindria més pes seria el president. Es comptarà amb la participació a la rua de 33 colles en total.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios