16.5 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Ahir, l’Ajuntament de l’Escala em va atracar

El més llegit

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

… I ho va fer a cara descoberta i fent ús de les eines legals i legítimes que tenen els ajuntaments per fer-ho: Les multes de trànsit. I de fet, a dir veritat, no sóc l’únic. Vam ser uns quants que va rebre de valent per haver deixat el cotxe en un lloc determinat.

Aquest cap de setmana, a Sant Martí d’Empúries, s’hi ha celebrat la fira Arrels del vi. Com molts d’aquests esdeveniments que se celebren a l’Empordà, aquesta, acaba sent una activitat massiva que genera molt trànsit i com a conseqüència, molts problemes d’aparcament.

A la l’entrada de Sant Martí d’Empúries, hi ha una vorera molt ampla, que quan vaig arribar era plena de cotxes. Res feia pensar que aquella, fos una zona on no s’hi podia aparcar, o segurament sí, però la densitat de moviment d’aquell indret (tal i com passa a tants altres llocs, com per exemple la Fira d’Indians de Begur), fa pensar que els ajuntaments aplicaran la norma de circulació amb menys rigidesa. Doncs no va ser el cas. I sense treure ni un gram de raó a l’Ajuntament de l’Escala, em plantejo si quan hi han esdeveniments d’aquest tipus, tal i com passa a molts altres llocs, no val la pena relaxar una mica les ordenances de circulació, sempre que es tingui en compte que no es dificulti el pas de vianants, la seguretat, etc…

No ho dic només per mi (que em tocarà pagar 200€ de multa). Ho dic per la vintena de cotxes que hi havia aparcats allà mateix, sinó per la cinquantena o seixantena de cotxes que devien haver palmat, a més dels del dissabte.

Estan en tot el seu dret de fer-ho, però a vegades, la norma hauria de poder ser depassada pel sentit comú. Si no, quantes coses no s’estarien fent en aquest país, si no fos perquè s’aplica el sentit comú més enllà de la llei.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Retorn dels “Sopars Cantats de Pere Bahí” a Palafrugell

Enguany, són 4 els establiments que ofereixen uns menús tancats, d’entre 35 i 45 euros, amenitzats amb un concert de música en directe a càrrec d'un grup de cant de taverna o havaneres. Els restaurants adherits a l'edició d'aquest any són El Càntir (a l'Hotel Alga)i El Balcó de Calella (a l'Hotel Sant Roc), tots dos de Calella; i La Terrassa Terramar i L’Hostal La Llagosta de Llafranc.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -