25.6 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Ajornada la Vila Gegantera de Sant Feliu de Guíxols al 2021

Arran de la pandèmia la Colla Gegantera Ganxona ha decidit traslladar l'esdeveniment, que estava previst entre el 19 i 20 de juny, a l’any que ve i el municipi serà Vila Gegantera el 2021

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols ha estat nomenada enguany Vila Gegantera 2020, però la situació d’emergència que s’està vivint arran de la pandèmia del coronavirus ha obligat a canviar els plans. La Colla Gegantera Ganxona, d’acord amb l’Ajuntament del municipi, han decidit traslladar l’esdeveniment a l’any que ve i Sant Feliu de Guíxols serà Vila Gegantera el 2021. Aquesta decisió s’ha hagut de prendre en ser cancel·lades totes les activitats culturals programades i no hi ha certesa de quan es podran tornar a celebrar.

La colla gegantera tenia previst un llarg programa d’actes: la trobada gegantera al juny i diversos projectes amb diferents entitats de la ciutat, amb les escoles, amb l’escola de música i altres. Alguns ja havien començat i d’altres estaven a punt de dur-se a terme, però la pandèmia ha obligat a aturar-los tots.

Tots els esdeveniments que estaven programats mantindran les mateixes dates per l’any que ve. La trobada gegantera seguirà celebrant-se entre el 19 i 20 de juny i tots els projectes previstos es reprendran.

La decisió ha rebut el suport de tothom qui hi està implicat i la coordinadora de colles geganteres no ha vist cap inconvenient en aquest canvi. A causa d’aquesta situació, les següents ciutats que tenien previst ser Vila Gegantera després de Sant Feliu de Guíxols, també s’han ajornat un any més.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -