21.5 C
Pals
Dissabte, 21 maig 2022
- Publicitat -

Reobre el canal de desguàs a la mota de Ter de Torroella de Montgrí

Tot i que no s’han acabat les obres de renovació després del Glòria, ja és operatiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El nou canal de desguàs del rec del Molí, a la mota del Ter de Torroella de Montgrí va entrar de nou en servei dilluns al vespre després de la reparació dels danys ocasionats pel temporal Gloria.

Tot i que  l’obra no està del tot acabada ja és operativa. Ara bé, davant la previsió de pluges fortes l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va decidir començar a evacuar aigua del rec del Molí cap al riu Ter. I per evitar que la força de l’aigua afecti l’estructura inacabada i per garantir-ne la seguretat, es van fer treballs de contenció.

Un cop acabi l’episodi de pluges, es reprendrà l’obra de renovació, principalment la reparació de la comporta del canal.

La infraestructura refeta després de l’esvoranc provocat pel temporal Gloria té molta més capacitat ja que permet augmentar fins a 2,5 vegades la capacitat d’evacuació del rec del Molí. Convé recordar que durant el temporal, la inundació d’una part important del sector sud del nucli urbà de Torroella de Montgrí va ser ocasionada per aquest rec que recull, a més, les aigües del rec Madral.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

A la venda les entrades de la 55a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell

Es podran adquirir el dia 24 de maig a partir de les 10 del matí
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -