25.5 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur incorpora un nou servei digital per les instàncies

El programa VIDsigner permetrà dotar de validesa digital totes les instàncies que els veïns i veïnes entreguin presencialment al Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Begur ha implementat un nou programa per presentar instàncies de manera digital. El programa VIDsigner permetrà dotar de validesa digital totes les instàncies que els veïns i veïnes entreguin presencialment al Registre d’Entrada del consistori begurenc.

En el marc del procés continuat de modernització de la gestió administrativa i de millora i agilització dels canals de relació i comunicació entre la ciutadania i els ens públics, l’Ajuntament de Begur ha incorporat recentment un nou servei informàtic al Registre General d’Entrada que permet rebre i registrar les instàncies que es duen a terme presencialment i poder dotar-les de validesa digital mitjançant l’aplicatiu Gestiona.

privat:-l’ajuntament-incorpora-un-nou-servei-per-a-millorar-la-digitalitzacio-de-les-instancies

Es tracta del programa Vidsigner per a la signatura biomètrica, que xifra les dades biomètriques i les incrusta en el document a través d’una clau pública i una clau privada que es troba custodiada en seu notarial. A més, per a garantir la integritat del document també es fa servir un certificat digital d’un sol ús per a la signatura electrònica del document  i un segell de temps. El resultat final és un PDF signat d’acord amb l’estàndard de signatura longeva (LT) d’Acrobat, fet que garanteix la seva validació al llarg del temps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -