9.7 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós reconeix que el web per centralitzar les compres online no funciona

Fa un any l'Ajuntament de Palamós creava la pàgina web depalamos.cat per centralitzar les compres en línia del municipi de Palamós. El projecte, però, no està tenint l'èxit que s'esperava, segons han explicat des de l'Ajuntament

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Fa un any l’Ajuntament de Palamós creava la pàgina web depalamos.cat per centralitzar les compres en línia del municipi de Palamós. El projecte, però, no està tenint l’èxit que s’esperava, segons han explicat des de l’Ajuntament. Va ser una iniciativa de l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme que tenia per objectiu ajudar i potenciar els comerços del municipi per Internet.

El regidor de Promoció Econòmica de Palamós, Emili Colls, ha recordat a Ràdio Palamós que la idea era fer-hi diferents campanyes i promocionar productes del territori i de temporada. Emili Colls, però, explica que no està funcionant.

Tot i això, Emili Colls també ha volgut destacar la part positiva d’aquesta plataforma. Assegura que ha servit per “obrir la ment de molts comerciants”.

La pàgina web, depalamos.cat, segueix funcionant i els establiments de Palamós hi poden oferir els seus productes als veïns i veïnes. Té un ampli catàleg de productes de tot tipus: des d’allotjaments i equipament de la llar fins salut i bellesa, alimentació o roba i complements, entre molts altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Govern s’obre a revisar la taxa turística

N'ha parlat la Consellera d'Economia, Natàlia Mas, en la seva intervenció en la recent Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -