9.8 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Palafrugell iniciarà la remodelació de la plaça Priorat de Sta. Anna el 2022

Les obres començaran el dia 10 de gener amb una durada prevista de 9 mesos

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell començarà al gener la remodelació de la plaça Priorat de Santa Anna, que es troba just al costat de l’Església i que forma part del nucli històric de la vila. La durada prevista de les obres de remodelació és de 9 mesos, aproximadament i el seu pressupost és d’uns 300 mil euros aproximadament.

L’objectiu del projecte és crear un lloc de pas i de repòs dels vianants que estigui condicionat amb l’entorn del centre per ser més amable de cara als ciutadans. Actualment, aquesta plaça està destinada a aparcament. Amb les obres, s’hi mantindrà una part de l’aparcament al servei de furgons (mercats) o com a una simple esplanada a disposició d’esdeveniments.

Per aquest motiu, la circulació de vehicles pel carrer Pi i Margall romandrà tancada per les obres a partir del dilluns dia 10 de gener, fet que provocarà modificacions en el trànsit.

Canvis en l’ordenació i regulació del trànsit

La zona de càrrega i descàrrega quedarà ubicada al carrer de Pi i Margall. L’entrada de furgonetes de repartiment es realitzarà pel carrer del Raval Superior, com fins ara, i pararan al carrer de Pi i Margall al marge esquerre del sentit de circulació. S’habilitarà més espai de zona de càrrega i descàrrega (a la zona blava actual) al carrer de Torres i Jonama cantonada amb el carrer Estret.

La circulació de vehicles al carrer de la Garriga (en el tram comprès entre el carrer de Begur i el carrer de la Tarongeta) i al carrer de Sant Josep, serà desviada cap al carrer de Miquel Vincke i Meyer (excepte el veïnat i els vehicles que accedeixin al pàrquing de Can Mario) tal com es fa els diumenges que hi ha Mercat setmanal. D’altra banda, els vehicles que circulin pel carrer de la Lluna tindran l’accés prohibit al carrer de la Tarongeta (excepte els veïns del carrer i els vehicles que accedeixin al pàrquing de Can Mario).

Les pilones del carrer de la Tarongeta cantonada amb el carrer de Pi i Margall s’aixecaran a partir de les 08.15 h per tancar el pas de vehicles a la zona d’obres (els vehicles del veïnat accediran per l’interior del pàrquing de Can Mario com es fa ara els diumenges que hi ha Mercat setmanal). Així mateix, les pilones es baixaran per poder desmuntar les parades del mercat i es tornaran a aixecar una vegada marxin els vehicles de les parades. Les parades del Mercat setmanal de fruita i verdura ubicades al carrer dels Valls hauran d’entrar i sortir pel carrer de Pi i Margall.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -