12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals reclama més inversió en la xarxa elèctrica després de patir nombrosos talls de llum l’any passat

El mes de setembre de 2019 l'Ajuntament va mantenir una reunió amb els responsables de xarxa de distribució per saber l'estat del subministrament a la zona

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals reclama més inversió i un millor manteniment de la xarxa elèctrica subministrada al municipi. En un escrit publicat ahir a les xarxes socials, el consistori va mostrar el seu desacord amb el servei que els ofereix la companyia elèctrica Endesa després de nombrosos talls de llum durant l’any passat.

Al mes d’agost, l’Ajuntament va enviar una queixa per aquests talls patits durant la primera meitat del 2019 i va demanar una reunió amb el responsable de la xarxa de distribució per poder fer front a la problemàtica existent. A banda, van sol·licitar informació sobre les mesures adoptades per solucionar aquests talls al Departament d’Empresa i Coneixement i l’Agència Catalana de Consum, reclamant una major inversió i millor manteniment de la xarxa elèctrica.

En aquest comunicat, el consistori va explicar que el 16 de setembre es van reunir, finalment, amb el responsable de la xarxa i els va informar que el subministrament “es trobava dins els límits de qualitat”. Malgrat això, l’ens municipal afirma que hi va haver més talls després de la trobada, una el dia 23 de novembre i que es va allargar una hora i mitja, i una altra el 25 de novembre que va durar fins a 12 hores.

Amb tot això, l’Ajuntament de Pals reitera el seu desacord amb el nivell de qualitat del subministrament i reclama “una major inversió” i “millor manteniment” de la xarxa elèctrica tant a la companyia distribuïdora, com al Departament d’Empresa i Coneixement, l’Agència Catalana de Consum i el Síndic de Greuges.

RESPOSTA D’ENDESA

En declaracions al Diari de Girona, la companyia Endesa va confirmar les incidències a les quals es refereix l’Ajuntament però que només van afectar “una zona residencials on predominen segones residències dels afores del nucli municipal”. Alhora asseguren que el subministrament que es dona a Pals està “per sobre” dels mínims que estableix la normativa, però no descarten seguir estudiant possibilitats de millora i invertir 675 milions d’euros bruts a millorar les infraestructures de Catalunya en els pròxims tres anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -