23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Albert Fort: “Hem fet una programació que intenta arribar a tots els públics perquè tothom hi pugui participar”

Aprofitant que aquesta setmana arriba la Festa Major de Calonge i Sant Antoni, avui hem volgut parlar amb el Tècnic de Joventut del poble, Albert Fort, per saber què ens espera en una de les primeres festes de poble d’aquest estiu al Baix Empordà.

Demà es donarà el tret de sortida de la Festa amb la Percufarra, una cercavila que anirà a càrrec del grup de batucada Repercussió. Més tard, la festa seguirà amb un concert al Castell amb “Las Que Falta Band”, un grup íntegrament femení i que interpreten música únicament produïda per dones.

La Festa Major comptarà amb actes organitzats per entitats, com una exposició de fotos que muntarà el Motor Club Clàssic, una trobada de partides simultànies d’escacs que organitza el Club d’Escacs, una sortida per la natura a càrrec de La Junta d’Arbres, la Colla Gegantera farà una trobada de Gegants… I a part d’això, el pregó el farà Francesc Sànchez-Carcassés.

Pel que fa a l’apartat musical, el divendres hi haurà el concert de Di-Versiones al Castell i dissabte tindrem al grup La Mitja Nit, la Missip Band i Karlosh Selektah a l’espai de barraques. Diumenge tocarà La Selvatana.

També s’han organitzat actes infantils, com un concurs de dibuixos i un espectacle. Segons ha comentat Albert Fort, “hem fet una programació que intenta arribar a tots els públics perquè tothom hi pugui participar.”

La Festa s’allargarà fins dilluns a la nit, dia en el qual tindrà lloc la botifarrada popular i els focs artificials de final de festa.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios