26.2 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Maite Selva: “Dubto que ningú de les entitats ecologistes s’estimi tant Begur com jo”

L’Alcaldessa de Begur, Maite Selva, defensa que l’Ajuntament no vol “destruir el municipi” com assegura que creuen algunes plataformes ecologistes. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, Selva explica que ara mateix l’Ajuntament té 6 o 7 recursos contenciosos oberts sobre temes urbanístics, tots presentats per les plataformes. 

Un d’ells és el recurs que SOS Costa Brava va presentar per possibles “irregularitats” en les llicències de construcció a la Pedrera. Maite Selva assegura que “no pateixen” pel contenciós, i recorda que no hi ha res que pugui impedir la construcció de les 24 cases previstes. Ara mateix n’hi ha cinc de construïdes i se’n faran tres més. L’alcaldessa reconeix que la imatge de la Pedrera ara mateix “xoca”, però que “cal veure el final del projecte”, ja que hi haurà vegetació “que farà que l’impacte no sigui tant”. 

Preguntada sobre l’opinió de l’Ajuntament pel que fa a aquestes construccions, l’alcaldessa ha explicat que la intenció no és “destruir”, si no tot el contrari. Assegura que el fet que vulguin adaptar el planejament de Begur al Pla Director ho demostra. 

En aquest mateix sentit, Selva apunta que les plataformes ecologistes volen donar una imatge de Begur que no correspon a la realitat: “Dubto que ningú de les plataformes es pugui estimar tant Begur com jo. Parlen d’un municipi que no tenim”. 

Finalment, l’alcaldessa assegura que les plataformes ecologistes “fan molta fressa”, però que sempre parlen dels mateixos sectors. Defensa que és un “encarnissament gratuït” amb l’Ajuntament. 

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]

Més àudios