12.8 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un grup d’alumnes i professors de la ciutat de Kristiandstad, a Suècia, van visitar el municipi de Palafrugell en el marc del programa Erasmus+. La regidora d’Educació de Palafrugell, Maria Lluïsa Teixidor, va rebre el grup en una reunió on també hi va assistir personal de l’Institut Baix Empordà.

L’alumnat i el professorat suec que estan visitant el municipi venen de l’institut Österänggymnasiet. En el marc del programa Erasmus+, s’ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l’empresa palafrugellenca Amitec. Aquest programa de la Unió Europea recolza l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa.

La iniciativa compta amb un pressupost d’uns 26.200 milions d’euros, un augment que gairebé duplica el finançament que hi havia en aquest programa en el període 2014-2020. Durant el període 2021-2027, el programa fa especialment incidència en la inclusió social, la doble transició ecològica i digital i el foment de la participació de les persones joves en la vida democràtica.

Dona suport a les prioritats i activitats establertes a l’Espai Europeu d’Educació, el Pla d’Acció d’Educació Digital i l’Agenda de Capacitats Europea. A més a més, el programa dona suport al pilar europeu de drets socials; aplica l’Estratègia de la UE para a la Joventut 2019-2027; i desenvolupa la dimensió europea de l’esport.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -