24.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Anastacia posa dempeus Cap Roig

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Festival de Cap Roig és un d’aquells que valen la pena d’anar. I us explico per què. Quan vas a un concert, el que t’agrada més és comprovar que els diners que has invertit per veure el teu artista preferit siguin justificats. I això passa amb aquest festival, que cuida molt el seu so i permet gaudir al màxim del talent del músic que escoltes.

Això ha passat amb Anastacia, una veu imprescindible de la música pop des de fa més de 15 anys i que ho deixa tot a sobre l’escenari. Està agraïda amb el públic i amb la vida, després dels cops que li ha anat donant els darrers anys.

El concert ha estat una excusa perfecta per poder gaudir dels seus grans èxits com “Sick and tired”, “Welcome to my truth”, “Paid my dues”, “I’m Outta Love”, “Left Outside Alone” o “One day in your life”, que va ser la darrera en sonar, ja en els bisos i amb el públic dempeus.

Va costar una mica que la gent s’aixequés de les butaques. Tímidament algunes persones ho intentaven, però veien com els cridaven l’atenció i els demanaven que tornessin a asseure’s. Si amb les qüestions relacionades amb el so, he de fer un gran aplaudiment al festival, en això no ho puc fer. Jo si vull anar a un concert i tinc la necessitat de gaudir al màxim i vull ballar i passar-m’ho bé, m’agrada poder-ho fer! Fins i tot la mateixa cantant va acabar reclamant al públic que s’aixequessin de les cadires i ballessin! Que s’ho passessin bé!

Al final, el cos i la força de la cantant van poder amb tot i tothom va acabar la nit ballant i cantant com si no hi hagués un demà, al ritme de “One Day In Your Life”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Badosa supera una complicada rival i ja és a tercera ronda de Roland Garros

L'eslovena Juvan ha oposat una gran resistència davant de la begurenca, a la qual ha obligat a treure el seu millor tennis per derrotar-la en tres disputats sets
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -