17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Àngel Madrià: “Amb la revista ‘Gavarres’ volem crear autoestima i valorar la feina que ha fet la gent de la zona”

Aquest any la revista ‘Gavarres’ celebra els seus 20 anys. Per això, el Grup Gavarres ha preparat una acte aquest dissabte 18 de juny a Vulpellac. Per saber-ne tots els detalls, al Supermatí n’hem parlat amb Àngel Madrià, director de l’editorial.

Madrià explica que durant aquest acte es presentarà el número 41 de la revista i el llibre ‘Mirades’, la última publicació de l’editorial. “Serà un acte senzill però commemoratiu, i en aquest cas, també, especial”.

Recordant els inicis de la revista, Madrià ha explicat a Ràdio Capital com va sorgir la idea. Des dels seus orígens, la revista Gavarres tenia l’objectiu d’explicar tradicions i escenes del món rural, per deixar-ne un testimoni.

El format de la revista Gavarres s’ha replicat també en altres territoris, fins a un total de cinc publicacions sobre territoris diferents: Gavarres, Garona-Nogueres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes i Alberes. El director ha assegurat que hi ha la intenció de seguir replicant el model, però que “no és fàcil”.

Àngel Madrià ha destacat també alguns dels valors afegits que creu que aporten aquestes revistes en un territori. “El que volem és ajudar a crear una autoestima i a valorar la feina que ha fet la gent de la zona”.

Club Gavarres

Des de l’Editorial Gavarres recentment s’ha creat un projecte, anomenat Club Gavarres. El seu director explica que l’objectiu és “fidelitzar els subscriptors i mecenes”. Així doncs, volen “crear una petita comunitat de gent que és fidel a la subscripció” i crear una relació més propera amb l’audiència.

https://www.instagram.com/p/Cetuk74tDIf/?hl=es

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios