13.1 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Anna Pérez: “Al Mas Geli Fest maridem el vi, la posta de sol que tenim a les vinyes, la gastronomia i la música”

Avui en l’espai de l’entrevista hem volgut parlar d’enoturisme i de la cultura del vi DO Empordà. Per fer-ho hem parlat amb Anna Pérez, copropietària del Mas Geli de Pals. S’autodefineixen com un projecte familiar que neix de la il·lusió d’elaborar un vi propi que expressi l’essència d’un territori.

Aquesta setmana hem publicat la notícia que fa referència a la calor, que “Obliga a avançar la verema a la DO Empordà, que tindrà un raïm més petit però de “molta qualitat. Anna Pérez ens ha comentat que, malgrat que a Pals tenen molta aigua “és una mica tràgic que la campanya es vagi avançant tant. Cada any s’avança almenys una setmana i aquest any fins i tot s’ha avançat dues setmanes.” Això pot significar que algunes varietats que són autòctones podrien deixar-ho de ser en aquest nou escenari.

Un altre aspecte que destaca dins del projecte és el Mas Geli Fest: una proposta que posa en sintonia el vi i la música. Fa uns tres anys que es va crear i la idea és “maridar el vi, la posta de sol que tenim a les vinyes, la gastronomia i la música.”

El Mas Geli Fest s’està celebrant durant cada cap de setmana de juliol i agost. També ens ha explicat que una de les activitats estrella del Mas és l’explosió de xocolata i vi, que se celebra a la primavera i a la tardor.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios